Schema 15/5-18/5

Hoola Hoola. Nu kommer schemat. Jag hoppas att många känner för att komma då det blir många roliga lekar och en stor skattjakt. Dock blir denna veckan lite kort och intensiv men nu när vi är fler vore det kul om alla blir lite tätare.
 
Torsdag: Vi möts vid ödehuset i Hollow Woods kl. 19:00 för att sedan traska vidare. Det är älgjakt som står på schemat och vi kommer hålla till i Hollow Woods eller Moorland beroende på. Aktiviteten beräknas ta 30-45 minuter. Hela grejen går ut på att det finns en jägare i början och resten är älgar. Jägaren ska alltså skjuta älgarna genom att bjuda in till grupp, och älgen svarar såklart ja. Älgen blir förd till ett valt ställe och kan sedan bli räddad av en annan älg som kommer. Sedan lämnar älgen gruppen. När en älg har blivit skjuten två gånger blir den en jägare (logiskt) och byter om till gröna kläder. Ta med en grön och en brun outfit. Älgar har bruna kläder och jägare har gröna. Skriv gärna "pang pang" eller "bröööl" i chatten för att medföra stämning. Det kanske skapas en Skype-grupp för klubben där de som vill kan prata.
Fredag: Ledigt
Lördag: Tjuv och polis på ponnys! Om du inte har en ponny så får du köra barbacka på din långsammaste häst. Vi möts i paddocken på paddockön kl. 16:00. Reglerna är lika älgjakten fast man kan inte dö. Frågor tas på plats, och glöm inte en blå och en svart-vit outfit. Beräknad tid: 30 min.
Söndag: Ladda för ett ganska långt event! Vi kör klubbmöte som vanligt, dock ganska tidigt. 13:00 möts vi i Vingårdens bibliotek för ett klubbmöte. Sedan blir det lite lekar eller kanske en stor skattjakt. 30-90 minuter. Ta även med en snygg outfit för klubbfoto. Ta gärna på dig klubbens tröja som finns i Fort Pinta.
 
Kram på er goa hjältar!
Klubbens schema | |
Upp